Contact

Contact

Wij zijn in de buurt te vinden

Wij ondersteunen je of geven je aandacht en je kan bij ons terecht met je vragen of voor hulp.

Op drie locaties kun je met ons activiteiten beleven of je aansluiten bij een van de thema’s.

  • De Edelsteen, Smaragdplein 3 1074 HA Amsterdam (de Pijp) @jongerenwerk.de.pijp
  • De Rijn, Vechtstraat 77A 1079 JA (Rivierenbuurt) @combiwel_jongerenwerk_zuid
  • De Argo, Argonautenstraat 13 1076 KJ (Oud Zuid) @jongerenwerk.oudzuid

De Pijp

Andries Dos Santos

Jongerenwerker De Pijp
06 53722395
a.santos@combiwel.nl

Elk persoon heeft zijn eigen kwaliteiten en kan mits deze goed worden ingezet iets betekenen voor een ander.
Ik geloof in de kracht van jongeren om zelf hun pad te kiezen. Ik praat graag met jongens over liefde, sport, gezondheid, geld en werk.

Welke activiteiten organiseer/begeleid jij? + korte uitleg activiteit:
Jongensclub, waarbij jongens samenkomen en samen met mij verschillende thema’s behandelaren. Spelletjes, quizzen en opdrachten maken.

Linda Ruiter

Jongerenwerker De Pijp
06 27581872
l.ruiter@combiwel.nl

Ik kijk graag met jongeren hoe zij iets kunnen betekenen voor hun wijk.
Ik werk voornamelijk met meiden vanuit de Pijp en in de Diamantbuurt. Ik ondersteun jongeren bij jongerenparticipatie voor projecten zoals Jongerentop, 4/5 mei jongerencomité de Pijp en de jongerenraad. Ik zit ook bij Samen Doen waar gezinnen ondersteuning.

Welke activiteit/projecten organiseer jij? + korte uitleg:
Meidengroepen, jonge meiden gericht op creativiteit en sociale vaardigheden, jongere meiden gericht op toekomst en weerbaarheid.
Klusjes, jonge tieners doen klusjes voor ouderen in hun wijk.
Samenwerking met GGZ, 4/5 mei jongerencomité, jongerenraad, Diamantweek.

Rivierenbuurt

Redouan Daafi

Jongerenwerker Rivierenbuurt
06 14591624
r.daafi@combiwel.nl

Ieder kind heeft het recht om veilig te kunnen opgroeien in Amsterdam.
Door eerlijk, transparant en rechtvaardig te zijn durven jongeren ook moeilijke thema`s met een jongerenwerker te bespreken. Hierdoor kunnen we voor iedere jongeren een gepaste activiteit bieden in een groep en waar nodig kunnen we jongeren verbinden met 1 van onze partners voor een individueel traject.
Welke activiteit organiseer/begeleid jij? + korte uitleg activiteit:
Ambulant werk: vanuit het ambulantwerk probeer ik jongeren in zuid te motiveren en te activeren om hun talenten te ontwikkelen en/of hun kansen te pakken. Op deze manier proberen we jongeren die hun weg naar een jongerencentrum in zuid nog niet weten te vinden toch nog te bereiken.

Ahmed Filali

Jongerenwerker Rivierenbuurt
06 12116647
a.filali@combiwel.nl

Ik help jongeren graag om hun krachten en talenten goed te benutten, dat doe ik met veel passie.
Ik ben Aggie, werkzaam in de rivierenbuurt waar ik met verschillende jongeren werk.
Projecten en activiteiten
Kracht van zuid, een project met onze partnerorganisatie Cinetol. Tijdens een open mic avonden kunnen jongeren hun skills laten zien maar ook on stage live muziek maken.
Daarnaast organiseer ik studio activiteiten zang rap producen en dj activiteiten.
Ik help jongeren graag bij het vinden van werk bijbaantjes stage en school. Dat doe ik samen met onze partner organisatie City Youth.
Verder ondersteun ik tieners en jongeren bij activiteiten die ze willen organiseren zoals een evenement of voetbal toernooi, maar je kan ook bij mij terecht voor een goed gesprek.
Welke activiteit organiseer/begeleid jij? + korte uitleg activiteit:
Project cinetol leer evenementen organiseren leren jongeren een evenement organiseren onderdelen zoals Doelgroepen formuleren met oog op invulling van het evenement. Een begroting en reclame maken voor het evenement . Podia activiteiten bijv open Mic en live podia activiteiten .
Tijdens studio activiteiten leer je teksten schrijven en flowen op de beat. Ook leer je programma’s logic om je muziek op te nemen en af te mixen. Beats maken leer je met het programma Fl studio in onze studio.
Dj activiteiten krijg je les op onze Pioneer XDJ-RR onderdelen zoals Leer alles over beatmatchen van electronic dance music op gehoor, loops, effecten en cue-points.
Project Combiwel en City youth stage werk en school.
Ben jij tussen de 12 en 23 jaar en heb je hulp nodig bij het vinden van een (bij)baan, het zoeken naar een leuke stageplek of het maken van een studiekeuze? Of heb je andere vragen op welk gebied dan ook? Dan ben je bij het Jongerenwerk Combiwel en netwerkpartner City youth aan het juiste adres!
Wij gaan samen met jou aan de slag om je te helpen bij jouw eigen zoekproces. Jij bepaalt zelf zoveel mogelijk hoe en wat wij doen tijdens de begeleiding.
Bij de start van ons contact, heb je altijd eerst een (kort) gesprek. Jij bepaalt tijdens dit gesprek waar jij het over wil hebben en geeft aan waar jij onze hulp bij kan gebruiken. Je kan bij ons altijd binnen lopen met een vraag of maak van tevoren een afspraak voor een uitgebreidere intake.

Oud-Zuid

Meriam Tjin A-Lim

Jongerenwerker Oud-Zuid
06 12448126
m.tjinalim@combiwel.nl

Leren doe je door experimenteren, oefenen, veel vallen en sterker weer opstaan.
Jij kunt bij mij vooral terecht als je mee wilt doen aan of vragen hebt over activiteiten die met school te maken hebben, zoals schoolondersteuning (huiswerkbegeleiding), overstapklas, zomerklas, keuze VO-school. Maar ook met al je andere vragen om je schoolloopbaan zo soepel mogelijk te laten verlopen, bijvoorbeeld leren leren en de overstap van basisschool naar middelbare school.
Welke activiteit organiseer/begeleid jij? + korte uitleg activiteit:
Schoolondersteuning
Wij bieden je een rustige studieplek met hulp bij het maken en leren van vakken die je lastig vindt. Daarnaast kijken we samen met jou en je ouders/verzorgers wat je extra nodig hebt om je school zo goed mogelijk te doorlopen en af te ronden, zoals de wijze waarop je leert, concentratie of faalangst.
Overstapklas
Hiermee bereiden wij leerlingen van groep 8 van de basisschool voor op de middelbare school. Er is aandacht voor onder andere onderwerpen zoals: de veranderingen op het Voortgezet Onderwijs (o.a. nieuwe vakken, meerdere docenten), het maken van nieuwe vrienden, social media gebruik, gezonde leefstijl, leren leren.
Keuze nieuwe VO-school
De keuze van een nieuwe passende middelbare school kan soms lastig zijn. Individueel of in groepsverband kunnen wij samen met jou en je ouders kijken naar welke scholen het beste bij jouw passen en als het nodig is ondersteunen bij de aanmeldingsprocedure.
Zomerklas
In de zomervakantie is er een 3-daagse project rondom een thema (bijvoorbeeld techniek), waarin op een leuke en zomerse wijze aandacht is voor taal, communicatie en een verbinding met de wijk.

Inan Demir

Jongerenwerker Oud-Zuid
06 43083304
i.demir@combiwel.nl

Hier kun je binnenkort meer lezen over Inan.

Vanessa Hogendorp

Jongerenwerker Oud-Zuid
06 15042544
v.hogendorp@combiwel.nl

Talentontwikkeling en meiden, dat is echt mijn ding!
Ik werk in Oud Zuid voornamelijk met meiden. Zorg dat ze een veilige plek hebben waar ze veel mogen leren en zelf kunnen organiseren. Leuk is om in de wijk projecten op te zetten voor de wijk door de wijk met samenwerkingspartners zoals Streetcornerwork, Samen Doen en gezinsondersteuning. Maar ik ben vooral de voor de meiden, coachen en verbinden en activerend in hun leven.

Welke activiteiten organiseer/begeleid jij? + korte uitleg activiteit:
Meidenclubs, 10 t/m 14 en 14+
Talentontwikkeling, meiden maken mode/modelmakers, zangles, meidenvoetbal
Vrijheidsverhalen: in samenwerking met partners in de wijk rondom 4-5 mei, oorlog en vrijheid.

Marleen Oostenbrink

Jongerenwerker Oud-Zuid
06 13063831
m.oostenbrink@combiwel.nl

Als je het probeert, ben je al een winnaar!
Ik vind het belangrijk dat jongeren positief naar zichzelf kijken. Daarom besteed ik veel aandacht aan de ontwikkeling die meiden en jongens doormaken in hun puberteit. Wat kom je allemaal tegen? En hoe kan je daarmee omgaan? Daarnaast ben ik druk en creatief. Daarom is het vaak een gezellige chaos tijdens mijn activiteiten.

Ruben van Zaanen

Jongerenwerker Oud-Zuid
06 57595824
r.vanzaanen@combiwel.nl

Geluk en veiligheid zijn belangrijke factoren in het leven en verdient daarom de focus in het werk wat ik doe. Met veel passie ondersteun ik jongeren in het vormen van zichzelf en het benutten van hun potentie. Ik ben veel op het Media college en Zuiderlicht college te vinden als Jongerenwerker in School, daarnaast in de Argo in Oud-Zuid. Als je muziek of beats wil maken ben je bij mij aan het goede adres. Voetbal, slacklinen en surfen doe ik ook graag. Wil je zelf iets organiseren of met me in gesprek? Neem dan contact op!