Sport & Spel

Sport & Spel

Bewegen is gezond! En daarom bieden wij op al onze locaties verschillende sport en spel activiteiten aan.

Vind jij het leuk om na school lekker te bewegen met andere jongeren uit jouw buurt?

Jongens, neem contact op met Andries dos Santos

Andries Dos Santos

Jongerenwerker De Pijp
06 53722395
a.santos@combiwel.nl

Elk persoon heeft zijn eigen kwaliteiten en kan mits deze goed worden ingezet iets betekenen voor een ander.
Ik geloof in de kracht van jongeren om zelf hun pad te kiezen. Ik praat graag met jongens over liefde, sport, gezondheid, geld en werk.

Welke activiteiten organiseer/begeleid jij? + korte uitleg activiteit:
Jongensclub, waarbij jongens samenkomen en samen met mij verschillende thema’s behandelaren. Spelletjes, quizzen en opdrachten maken.

Meisjes, neem contact op met Veronique Kedde

Veronique Kedde

Jongerenwerker Rivierenbuurt
06 30988029
v.kedde@combiwel.nl

Leer van fouten, zet ze om in een kracht. Ontdek je talenten en heb vooral veel plezier in het leven!

Ik vind het leuk om mij bezig te houden met projecten die te maken hebben met diversiteit. Daarom organiseer ik verschillende activiteiten rondom dit thema. Mijn favoriete project is Speak! Hier nodig ik sprekers uit die hun persoonlijke verhaal komen delen met jongeren, waarna de jongeren hierover vragen kunnen stellen. Dit zorgt voor hele mooie gesprekken!
Welke activiteit organiseer/begeleid jij? + korte uitleg activiteit:
Tolerantiegroepje: hierbij ga ik met jongeren uit de buurt kijken wat wij kunnen doen om tolerantie (naar wie of wat dan ook) te bevorderen. Dit doen wij door iedere week samen te komen, te praten over onderwerpen over discriminatie, gelijkheid en hokjesdenken en regelmatig theaterstukken bezoeken die te maken hebben met deze thema’s.
Aan de Orde theater: In 2019 hebben wij in samenwerking met CC Amstel een forumtheater ontwikkeld waarbij jongeren theater hebben gemaakt. Onze eerste editie ging over Jonge Mantelzorgers. Voor de komende periode staan de thema’s ‘middelengebruik’, ‘social media’ en ‘geldzaken’ in de planning.
Persoonlijke coaching: Bij iedere jongerenwerker kan je terecht voor persoonlijke hulp, dus ook bij mij! Ik vind het heel leuk om jongeren te helpen wanneer zij advies of hulp nodig hebben om een gezondere levensstijl aan te nemen. Zo adviseer ik jongeren graag rondom gezonde voeding en beweging.
Theaterbezoek: Ik vind het heel leuk om jongeren kennis te laten maken met een bepaald maatschappelijk onderwerp doormiddel van theater. Daarom hou ik regelmatig de theatersites in de gaten voor leuke nieuwe voorstellingen. Afgelopen tijd hebben wij hele mooie voorstellingen gezien zoals, Shrew Her, Melk & Dadels, Ja!, Orlando en verschillende voorstellingen van Lost Projects zoals Man down!.